Ulf Georgsson:

Började min musikbana i dansbandsfästet Kinna ( där jag kommer från). Bandet då hette Tonnys. När Hans Östh ringde upp mig 1981, var Bhonus mera tänkt som ett kul sommarjobb. Det blev hela 33 år med detta band!! 
Såg det som en stor ära då Flamingo ringde upp mig. Ska göra mitt bästa för detta fina gäng, som faktiskt var några av mina idoler under uppväxten!
Jag ska även försöka ha bra ordning här på hemsidan.

 

Stjärntecken:      Oxe

Född:                 620422

Civilstånd:          Gift

Barn:                 Två (Sarah och Douglas), samt två barnbarn (Alice och                      Theodor)

Bostad:              Lägenhet i Lunden, Örgryte, Göteborg

Bil:                     Ford Focus

Äter helst:          Det mesta, men grillat på landet är ju inga fel... 

Fritid:                 Även på fritiden blir det mycket musik. Skriver ofta och gärna texter och knåpar med melodier. Umgås gärna med familjen. Spela schack på datorn och att cykla är också trevligt! Även om det inte blir så ofta, så älskar jag att resa.

 

Övrigt:

- Kombinerar Flamingospelningarna med att jobba på M/S Trubaduren. En show- / restaurangbåt i Göteborg. Tar jag cykeln dit, blir det skepp o'hoj... Jobbar som elevassistent på Rosendalsskolan i Björkekärr, Göteborg.
- Tycker mycket om fotboll. Laget i mitt hjärta är IF Elfsborg. ( Hasse och Dennis försöker konvertera mig till BlåVitt, men då får dom jobba!) ;)
- Har en särskild vurm för musik från 60-talet. Vi åker till Liverpool ( Beatle week) så gott som varje år. Mycket trevligt!
- Älskar radio. P1 är favoritkanalen. 
- Är en hejare på frågesport!
- Jobbade som sportjournalist på två ( ! ) dagstidningar samtidigt, under gymnasietiden.