Turnéblogg

Brunnsparken i Örebro

2010-04-03

Lasse hade stannat på Värmlands Rasta efter vår resa från Torsby för att vi skulle kunna få lite i magen när vi vaknade.
Och vaknade gjorde vi sannerligen vid halv tio tiden av en riktig raggarfest på parkeringen utanför bussen. Det var väl som mest c:a 20 raggarbilar och 100 raggare och det var sannerligen intressant att beskåda inifrån bussen.

Strax efter tio började den första raggarbilen dra därifrån och ett par minuter senare hade alla raggarbilar lämnat platsen. En tjej från Rasta var omedelbart ute med en påse och började städa upp alla flaskor och skräp som låg på marken.

Då passade vi på att smita in för att äta lite frukost/lunch innan Lasse rullade vidare.

Klockan 15 var vi framme vid Brunnsparken och Sören tog emot oss.
Han berättade då att han och hans fru samt Håkan "Rallarn" med fru Agneta skulle bjuda oss på påskmat klockan 18 efter att vi plockat upp och soundcheckat.

Och det gjorde de också... mat i stora lass. Och det smakade utsökt. Tack så mycket snälla ni.

Nu var vi mätta och belåtna och redo att ta oss an publiken klockan 21:00.

Drygt 500 personer svängde sina lurviga till oss i dag och alla var glada och nöjda.

Inga bilder tagna i dag pga att det varit lite diskussioner angående fotograferande här,och då bryr vi naturligtvis inte om det.

Flamingokvintetten tackar så mycket för sig.

Nästa lördag är det Ramshall i Veinge som gäller men innan dess ska Douglas till Stefans studio i Gnosjö för lite gitarr och sång pålägg. Nästa vecka är det Dennis och Lars tur att lägga bas/trummor på fyra låtar. Vi kommer att jobba rätt hårt med den nya skivan nu fram till semestern då vi vill att det mesta ska vara klart. Vi vill ju faktiskt släppa skivan någon gång till hösten.

Ha det gött så hörs vi.