Turnéblogg

Juli 2015

2015-08-03

Ja, vi vet... Det har varit klent med uppdateringar och inlägg på sistone.

Vi ber om ursäkt för detta, men juli är en intensiv period för oss. Dock inledde vi med att ha semester. Vi lyckades faktiskt pricka in "det fina vädret" denna gång!

Men fr o m 11 juli känns det som om det gått i ett... Vi kan summera en mycket fin dansmånad. Dagen efter en trevlig Dundermarknad i Strömsund (där vi bl a sprang på den glade Rögleiten Jussi), väntade Malung.

Vilken gala det blev för vår del! Tänka sig; Hasse och Dennis fick ett specialpris, för lång och trogen tjänst. Dessutom genomsyrades musikvalet under galan av Flamingolåtar. Jättekul!!

Vi träffade många goda vänner under både galan och på vår lediga tid i Malung.

Ett kärt återseende var bl a Danne Stråhed. Vi gillar verkligen varann! Den mannen sprider glädje med sin musik, som ingen annan!

På tisdagskvällen upprepades succén från 2014. Bröderna Liljedahls kom på musikaliskt storbesök till vår buss. Vi kopplade upp os på musikanläggning och sjöng för livet och sommaren. Helt makalöst kul i år igen. Dessa herrar från Falkenbergstrakten är virtouser på sina instrument och förenar sin musik med glädje och sväng!

Våra bussgrannar i Foxie hade vi också trevligt med under vår lediga tid i Malung

På onsdagskvällen var det så dags att styra kosan norrut. Erikslund, Kustladan och Täfteå var de platser vi besökte. Härliga kvällar!

Denna turné var det Lisa Lans som rattade bussen. Det gjorde hon, som alltid, på mycket bra sätt!

Som om det inte skulle räcka med alla roligheter denna julimånad... Tisdagen 28 fick vi äran att träffa Bröderna Liljedahls igen. Vi spelade nonstop med dem i Västerhagen, Haverdal. 

Så snacka om en fullmatad och lyckad julimånad 2015...;) 

Vi ses och hörs!!