Turnéblogg

Eksjö - Stora Torget

2009-07-24

I dag skulle vi spela på Stora torget i Eksjö - utomhus, så det var bara och hoppas att vädrets makter var med oss.
Vi visste också att Barbados skulle spela, och non-stop tänkte vi, är ju alltid skoj.
Nu blev det inte så för vi stod på separata scener och tanken var att vi skulle spela samtidigt. Som tur var lyckades vi förhandla fram att spela var och en för sig för det var alldeles för brötigt när vi spelade tillsammans.


Vi blev bjudna på en fin middag tillsammans med Barbados inne på Stadshotellet efter att vi plockat upp grejerna. Jättegott!
Vi inledde kvällen klockan 20.00. Tyvärr var det inte så mycket folk de första timmarna men efter 22 fylldes det på rätt bra. Klockan 23 var det fullt med folk.
Sista etappen av O-ringen avslutades i Eksjö denna afton och mycket av publiken kom därifrån när det var slut. Tydligen var det ganska mycket fylla och bråk för det stod en hel del polisbilar utanför området.
Klockan ett spelades sista låten och sen var det dags för ombyte i bussen.
I bland är det smidigt att byta om i bussen för att slippa bära väskor och klädpåsar. Dessutom har vi film på rutorna så man inte kan se in i bussen utifrån vilket är guld värt i bland.
Vi snackade lite med killarna i Barbados som är trevliga och goa göteborgare om bl a ljus. Då vi står i begrepp att byta ljusanläggning och blev ganska impade av Barbados ljusshow kollade vi upp vad de hade för grejer.

Flamingokvintetten tackar arrangörerna för en trevlig tillställning och naturligtvis också er alla som var på plats. Visst var det en fantastisk kväll vi hade tillsammans och vädret var sannerligen inte att klaga på.

Stort tack även till Barbados som alltid är lika trevliga att samarbeta med.

Nu ska vi sova några timmar för att i morgon spela på Långemåla festplats...