Turnéblogg

Konsert i Kinnarpshallen.

2009-07-19

Idag var det konsert i Kinnarpshallen Det verkade vara lite religiöst ....Thomas"Blomman" tog hand om oss så fint..Många trevliga människor var där.

Vi packade upp våra instrument och testade ljudet..Det lät finfint..Så tog bussen för att vi ville äta....Lasse Skratt föreslog en Pizzeria i Kinnarp. Hasse och vi andra var sugna på kinamat,efter gårdagens bottennapp:pepparbiffen i Urshult.

Så vi gav oss glada i hågen iväg till Falköping..Men vi hittade ingen Kinakrog och knappt något Falköping heller...

Men vi hittade Falköpings golfklubb som hade utmärkt mat och en fantastisk salladsbuffe´.Golfklubbar har nästan alltid god mat till ett rimligt pris.Ett tips för er alla som är ute på vägarna ibland.

Åter till Kinnarpshallen.Dags för konserten..Som avlöpte smärtfritt...Det kanske var en dam som satt på första bänk som kanske tyckte att det var lite högt..för hon flyttade bak..Det är ju alltid lite speciellt att spela för sittande publik,när man spelar dansmusik.Dennis lyste med sin ficklampa och upptäckte "Slaktarn" med fru bland publiken.Gamla trogna fans...Min kompis Åke var också där med sin Gunilla.Kul.

Men publiken upskattade det vi gjorde,och tur var väl det...Tyvärr inga bilder idag..

Nu är vi lediga till Fredag,då vi skall spela på torget i Eksjö..So long för denna gång.Ha´D....