Turnéblogg

Ellös - Stockens brygga

2009-07-17

Så var det dags för ännu ett besök på Stockens brygga där vi spelade förra året på precis samma tid. Ett underbart ställe att spela på om vädrets makter inte ställer till det, och - liksom i fjol, hade vi åter tur med vädret!
Arrangörerna här är riktigt trevliga och efter att vi packat upp våra grejer fick vi äta på buffén som serverades från grillen.
Under tiden vi åt bjöd Gunnar från Partypatrullen på lite skön middagsunderhållning.
Efter att vi bytt om till arbetskläderna var det då dags att börja spela och i kväll visade det sig att vi hade celebert storfrämmande på plats. Nämligen den legendariske före detta Flamingotrumslagaren Boris Estulf med sällskap.

 

Förutom Boris med följe blev det riktigt bra med folk denna lagom varma juliafton som man önskar att alla kvällar skulle vara att spela i.
Inte för varmt - inte för kallt.
Vi har ju nu sen vi var med i Nyhetsmorgon tidigare i veckan repat in våran nya singel "Förlåt" som vi naturligtvis även framförde denna afton och som publiken tycktes uppskatta.
Klockan halv ett var kvällen slut och efter extranummer i form av Tintarella di Luna var det dags att plocka ner grejerna igen.
Att arrangören bjöd på pilsner är ju alltid lika välkommet efteråt.
Nej, nu är det nog snart dags att krypa i säng, det är ju trots allt en dag i morgon också och då bär det av till Kärrasand.

Flamingokvintetten tackar för sig och hoppas på återseende nästa år!