Turnéblogg

Ekebofestivalen

2009-07-04

Ja, så var då semestern slut och batterierna laddade.
Det är ju ett fantastiskt väder vi har haft de här tre veckorna som vi varit lediga.
Och den första spelningen blir inget mindre än den anrika Ekebofestivalen.
Vi kom fram vid 16 tiden (sist av alla band) och riggade upp våra grejer i "storstugan" där vi skulle spela nonstop med Sannex.
I "gillet" spelade denna kväll Wizex och Bert-Idoffs, i ena tältet Arvingarna med Scotts och i det andra tältet Lasse Stefanz med Larz Kristerz så ni förstår att det var bäddat för mycket folk denna afton. Och det blev det också, närmare 10.000!
För våran del gick det riktigt bra med tanke på att det var första jobbet efter semestern och det kan vara lätt att glömma av sig lite i låtarna, men som sagt repertoiren satt som den skulle.

Det enda som var lite jobbigt var värmen, det var otroligt varmt och svettigt att spela men det är klart, hellre det än att frysa.
Vi delade kvällen 45 minuters vis och körde varannan låt sista halvtimmen med Sannex goa och duktiga killar som vi gärna samarbetar med igen.
Klockan 02.00 var det slut för våran del, Arvingarna spelade till klockan 3,
och vi som varit med och spelat bjöds på nattamat.
Sen var det dags plocka ner grejerna igen och bege sig hemåt.
Men vi ska snart ut igen, på tisdag till Ön, Hedesunda där vi ska spela nonstop med Larz Kristerz igen och det ska bli görskoj.

Tack till arrangörerna för att vi fick vara med på denna festivalen, och tack till Sannex för ett gott samarbete och slutligen ett jättetack till alla er som kom.

Bästa hälsningar Flamingokvintetten